Εικονίδιο Facebook
Δανάη Χορομίδου
Ψυχολόγος- Ψυχοδραματίστρια Σπούδασε ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Το 2004 ξεκίνησε την εκπαίδευσή της ως ψυχοθεραπεύτρια, στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης Προσωπικότητας (ΨΥ.Κ.Α.Π.) με κύριο εκπαιδευτή και επόπτη τον Κωνσταντίνο Λέτσιο. Εξετάστηκε και πιστοποιήθηκε με τον τίτλο της Ψυχοδραματίστριας από τον Max Clayton και την Christine Hosking (ΤΕP της Αυστραλιανής και Νεοζηλανδέζικης Εταιρείας Ψυχοδράματος).


Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στο Playback Theatre - αυτοσχέδιο θέατρο, από τους Z.Andras και  B.Tihamer, μέλη της Ουγγρικής Εταιρίας Ψυχοδράματος και Playback Theatre. Είναι ενεργό μέλος του Playback θιάσου“Playbackground”, με έδρα την Αθήνα και συνεργάτης στις ομάδες εκπαίδευσης στο Playback theatre που οργανώνονται στο ΨΥΚΑΠ. . 

Κατά τη διάρκεια της πορείας της, έχει συνεργαστεί με διάφορους χώρους και οργανισμούς εφαρμόζοντας τη μέθοδο του Ψυχοδράματος, (ομάδες : εφήβων , ατόμων  με ψυχωσικές διαταραχές, ατόμων με ήπια νοητική υστέρηση, ατόμων με διαταραχές πρόσληψης τροφής κ.α.) και αρθογραφεί σε διάφορα διαδικτυακά περιοδικά Ψυχικής Υγείας. 

Σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος σε ιδιωτικό πλαίσιο και παραμένει ένας από τους βασικούς συνεργάτες του ΨΥ.Κ.Α.Π, ως επόπτρια και εκπαιδευόμενη εκπαιδεύτρια. 

Τηλ:2155159120